ΕΜΕΙΣ

Το περιοδικό ( έντυπο και ηλεκτρονικό) ΦΟΡΤΗΓΟ&ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, εκδίδεται με επιτυχία από το 2011, έξι φορές το χρόνο, απολαμβάνοντας τη θετική ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού και των διαφημιζομένων.

 

Τόσο το ΦΟΡΤΗΓΟ&ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ όσο και στο www.fortigometafores.gr επιχειρεί τα τελευταία εννιά χρόνια τομή στην ενημέρωση, δίνοντας με ρεαλισμό το στίγμα των εξελίξεων που αφορούν τον κλάδο της Χερσαίας Μεταφοράς.

 

Στο επίκεντρο της θεματολογίας του περιοδικού βρίσκονται, θέματα και άρθρα ειδικών συντακτών για νευραλγικούς τομείς όπως: Παρουσιάσεις Φορτηγών και λεωφορείων, ρεπορτάζ για τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των Μεταφορών , αφιερώματα για την συντήρηση των Επαγγελματικών οχημάτων, συνεντεύξεις με ανθρώπους από τον κλάδο των Μεταφορών, των Αντιπροσωπειών κ.α .

 

Ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ με επίκαιρο πάντα ενδιαφέρον πλαισιώνουν κάθε φορά το τεύχος καθώς επίσης συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης στελεχών μεταφορικών επιχειρήσεων κ.α..

 

Αναγνωστικό Κοινό

 

  1. Τόσο το περιοδικό μας ( στην έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση μέσω της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας issuu ) όσο και το site μας www.fortigometafores.gr διαβάζεται από 30.000 αναγνώστες σε μηνιαία βάση!

 

  1. Αναγνώστες μας είναι: Επαγγελματίες Αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες φορτηγών, επιχειρηματίες με στόλο επαγγελματικών οχημάτων κ.α.

 

  1. Σημαντικό τμήμα της έντυπης έκδοσης αποστέλλεται σε επιχειρήσεις – μεταφορικές εταιρείες, Logistics, συνεργεία, ΚΤΕΛ και τους εγγεγραμμένους συνδρομητές του ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ενώ, μέσω των social media ( FACEBOOK κ.α.) η αναγνωσιμότητα του το κατατάσσει στην κορυφή των εξειδικευμένων περιοδικών Ειδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου.
" "

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.