Ενα εκατ. χιλιόμετρα με το ηλεκτρικό φορτηγό eCANTER

Η FUSO υπογραμμίζει τον πρωτοποριακό της ρόλο στον τομέα των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων με το e-CANTER. "

Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας στα χέρια μεταφορέων και επαγγελματιών οδηγών, ο στόλος των ηλεκτρικών φορτηγών FUSO eCanter έχει συμπληρώσει ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα, όντας ένα φορτηγό με μηδενικές εκπομπές ρύπων . Οι πελάτες που έχουν στα χέρια τους το ηλεκτρικό φορτηγό της γερμανικής φίρμας είναι περίπου 150 eCanter, σε διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Βερολίνο, το Λονδίνο.

Για την συμπλήρωση του ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων, ο Hartmut Schick, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation και επικεφαλής της Daimler Trucks Asia ανέφερε ότι: "Με περισσότερα από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα συμπληρωμένα στα χέρια μεταφορέων σε καθημερινές δραστηριότητες και σε επτά πόλεις σε τρεις ηπείρους, το FUSO eCanter έχει αποδείξει την αξιοπιστία και την ικανότητα παραγωγής του. Ταυτόχρονα, αποκτάμε πολύτιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς. Συνεπώς, η FUSO υπογραμμίζει τον πρωτοποριακό της ρόλο στον τομέα των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων. "

Μια απόσταση ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων ισούται με την απόσταση διάνυσης 25 φορές κατά μήκος του ισημερινού. Ο αριθμός των συσσωρευμένων χιλιομέτρων είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθεις λειτουργίες των πελατών, όπου το FUSO eCanter καλύπτει συνήθως απόσταση 30 έως 80 χιλιομέτρων την ημέρα. Με την αυτονομία των 100 χιλιομέτρων, , το όχημα των 7,49 τόνων ανταποκρίνεται εύκολα στις απαιτήσεις διανομής μικρής εμβέλειας, κοινώς για αστική χρήση.

 

Συνεχής εξέλιξη προς παραγωγή μεγάλων σειρών

Το FUSO eCanter είναι το πρώτο , ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό στον κόσμο προς το παρόν σε μικρές σειρές παραγωγής. Η FUSO γιόρτασε την παγκόσμια κυκλοφορία του FUSO eCanter στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2017 και από τότε έχει παραδώσει το όχημα σε πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, οι μηχανικοί της Daimler συλλέγουν δεδομένα και επιθεωρούν την καθημερινή λειτουργία του οχήματος, τα προφίλ διαδρομής και τα χαρακτηριστικά φόρτισης μαζί με τους πελάτες και τα δρομολόγια που πραγματοποιούν σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας. Οι πληροφορίες θα ωφελήθσουν στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς του FUSO eCanter. Το FUSO eCanter παράγεται στο Kawasaki της Ιαπωνίας και στο Tramagal της Πορτογαλίας.

Ετικέτες

FUSO eCanter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ