Σύμφωνα με το λιμεναρχείο, πριν λίγο, πλοίο και γραμμές που θα πήγαιναν από Ηγουμενίτσα προς Βενετία ακυρώθηκαν επειδή τα πλοία δεν προσέγγισαν λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο λόγος τα έντονα καιρικά φαινόμενα που φαίνεται να δυσκολεύουν τις ακτοπλοιϊκές συνδέσεις και τα δρομολόγια εξαιτίας των ισχυρών μποφώρ!!!
Οι πλοιοκτήτριες εταιρείες πλεον είναι ιδιαίτερα προσεκτικές μετά το μεγάλο δυστήχημα που είχε συμβει στην Αδριατική με την απώλεια ζωών, ως επί το πλείστον μεταφορέων.
Οι μεταφορείς καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, και να ενημερώνονται από τις αρμόδιες αρχές και το λιμεναρχείο στην Ηγουμενίτσα!
Ειδικότερα, προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι περιοχών στη Δυτική Ελλάδα, σήμερα το μεσημέρι (06/01) λόγω της επικείμενης επιδείνωσης του καιρού.