Τέσσερα τροχαία ατυχήματα – εκ των δύο είναι δυστυχήματα – σημειώθηκαν με γουρούνες μέσα σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στη Ρόδο, σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα.
Το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η νεαρή αλλοδαπή συνεπιβάτης της «γουρούνας», σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε τοιχίο.
Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη είχε σημειωθεί θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη. Τουρίστας οδηγός οχήματος τύπου γουρούνα (buggy) έστριψε αριστερά στην ευθεία ταχείας κυκλοφορίας, για να βγάλει φωτογραφίες την Καλντέρα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα νεαρό οδηγό και να τραυματίσει αρκετά βαριά ακόμα ένα νέο παιδί