Βόμβα στα βενζινάδικα: Οποιο πουλάει νοθευμένη θα κλείνει για δύο χρόνια!

Κυρώσεις και στις εταιρείες που εμπλέκονται σε υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος

Αυστηρό μήνυμα εκ μέρους της κυβέρνησης προς όσους κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πιο μεγάλες οι ποινές.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε τα πρατήρια που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις πλέον θα κλείνουν για 2 χρόνια ενώ κυρώσεις θα έχουν και οι εταιρείες.

«Θα κλείνει το πρατήριο για δύο χρόνια και δεν θα μπορεί ν’ ανοίξει ακόμη κι αν αλλάξει διεύθυνση. Και οι εταιρίες που θα εμπλέκονται θα έχουν αντίστοιχες κυρώσεις», είπε ο Άκης Σκέρτσος για το λαθρεμπόριο καυσίμων σήμερα (5.11.2023) στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1.

Related posts

Πέρα από τις υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων ο Άκης Σκέρτσος και αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιος νέος φόρος στους ελεύθερους επαγγελματίες στο νομοσχέδιο αλλά ανακατανομή.

«Ένας ελεύθερος επαγγελματίας, δεν μπορεί να δηλώνει το δικό του ετήσιο εισόδημα ότι είναι κάτω από του υπαλλήλου του. Στο νομοσχέδιο αυτό, υπάρχουν εξαιρέσεις που καλύπτονται, όπως οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα άτομα με αναπηρία, αλλά και οι όσοι δραστηριοποιούνται σε ορεινές και ακριτικές περιοχές», είπε ο υπουργός.

Related Posts

Next Post

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.