Τα λεωφορεία στα οποία ντρέπεσαι να μπεις!

Οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν ένα από τα σημεία παθογένειας που βλέπουμε στις περισσότερες χώρες. Εκτός και αν πρόκειται για μια ιδιωτική εταιρεία, όπως η Spillmann, που φροντίζει στα λεωφορεία της να …ντρέπεσαι να μπεις!

Το προχωρημένο ντιζάιν στα συγκεκριμένα, αναβαθμισμένα Mercedes-Benz Citaro Spillmann, η τεχνολογική του υπεροχή, το πολυτελές εσωτερικό αποτελούν μια πρότυπη εικόνα, που δεν συναντάμε και πολύ συχνά!

Πρόσφατα, στο εργοστάσιο των λεωφορείων του Mannheim, ο Bülent Menekse, Διευθύνων Σύμβουλος της Omnibusverkehr Spillmann GmbH, παρέλαβε τέσσερα υβριδικά οχήματα Citaro της Mercedes-Benz και ένα αρθρωτό λεωφορείο Citaro από τον Rüdiger Kappel, που είναι επικεφαλής της Daimler Buses Γερμανίας.

Οι επιβάτες της Citaro που εισέρχονται σε αυτά βιώνουν έναν πολύ ιδιαίτερο εσωτερικό χώρο, καθώς εκτός από το Wi-Fi, τις υποδοχές φόρτισης USB και την ολοκληρωμένη ενημέρωση του επιβάτης, κάθε όχημα σχεδιάζεται σύμφωνα με ένα θέμα. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα όχημα "Skipper" το οποίο έχει ένα δάπεδο από σανίδες πλοίου και τυπωμένα πλευρικά τοιχώματα που δίνουν στους επιβάτες την ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται στην θάλασσα!

Σε ένα άλλο λεωφορεία, το Αstronomy, στο πάτωμα τυπώνεται μια επιφάνεια που απεικονίζει ένα φεγγάρι, ενώ, στο πλάι η θέα παραπέμπει στην Σελήνη!

Τέλος, στο "Vintage", κυριαρχεί το ρετρό στοιχείο!

Φωτογραφίες

20C0008_04
20C0008_03
20C0008_02

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ