Το Setra των πέντε αστέρων που έχει και μπάτλερ!

Πανοραμικές γυάλινες οροφές, δερμάτινα καθίσματα και άφθονος χώρος για business class υπηρεσίες. Η Schuy Exclusiv Reisen GmbH & Co KG και η Hörmann-Reisen GmbH στο Augsburg επεκτείνουν τους εκλεπτυσμένους στόλους τουριστικών πούλμαν τους με το νέο S 531 DT.

Σήμερα, το τουριστικό γραφείο Schuy Exclusiv Reisen γιορτάζει την 40η επέτειό του με την εξαγορά ενός νέου S 531 DT. Το διώροφο λεωφορείο Setra με πανοραμική γυάλινη οροφή είναι η τελευταία προσθήκη στον στόλο των λεωφορείων μίσθωσης των ειδικών τουριστικών υπηρεσιών. Το τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο έχει απονεμηθεί το   βραβείο "Superior πέντε αστέρων", μπορεί να φιλοξενήσει 42 επιβάτες στο πάνω κατάστρωμα μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον που απαρτίζεται από τις δερμάτινες πολυθρόνες με τα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και τα ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα στηρίγματα ποδιών. Στο κατώτερο κατάστρωμα οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν άνετα σε 16 θέσεις σε τέσσερα τραπεζάκια!

Η Schuy Exclusiv Reisen ιδρύθηκε το 1980 από τους Heinz και Hildegard Schuy, οι οποίοι νοίκιαζαν λεωφορεία για τις ταξιδιωτικές τους υπηρεσίες. Σήμερα η εταιρεία διοικείται από την δεύτερη γενιά από τον Marco Schuy και τη σύζυγό του Mirjam και έχει 60 υπαλλήλους. . Κάθε διώροφο λεωφορείο Setra, 5 αστέρων διαθέτει συνολικά 68 καθίσματα και πάντα διαθέτει πανοραμική γυάλινη οροφή. Η ευρύχωρη μικρή κουζίνα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για καρότσια που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό παροχής υπηρεσιών για να σερβίρουν πρωινό και σνακ στους επιβάτες.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια για τα τριών αξόνων λεωφορεία, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και μεταφορές σε λιμένες κρουαζιέρας. Αυτά περιλαμβάνουν το Active Brake Assist ABA 4, το οποίο προειδοποιεί για συγκρούσεις με πεζούς και το φρενάρει, εκτάκτως, αν ο οδηγός δεν το αντιληφθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ