Φορτηγομεταφορες
Φορτηγομεταφορες

Π.ΤΕΓΡΕΛΛΗΣ:«Τέλος οι αρχαιρεσίες μεταξύ συγγενών και φίλων»

Αγαπητοί φίλοι και συναδελφοι ασφαλώς και η αρχή έγινε. Ελπιζω όπως αναφέρθηκα στη συνέλευση ότι μεταξύ συγγενών και φίλων αρχαιρεσίες πρέπει να πάψουν να γίνονται. Η ικανότητα, η γνώση ,η ανιδιοτέλεια, πρέπει να είναι τα κριτήρια της αξιολόγησης.

Η ενημέρωση, που ποτέ δεν γνώρισε αυτός ο κλάδος, ήταν μόνο για τους λίγους και τους συνεχώς καθιερωμένους στο χώρο με αποτέλεσμα όλοι να κρέμονται από τα χείλη κάποιων συγκεκριμένων συνδικαλιστών .Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι πρόεδροι, τα ΔΣ ως και τα μέλη αυτών πρέπει να γνωρίζουν ακόμη και για το πιο απλό ώστε να μπορούν καταθέτουν ολοκληρωμένα τις απόψεις τους.

Ελπιζω και θέλω να πιστεύω ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους συναδέλφους πάλι κοντά εμπνέοντας τους εμπιστοσύνη και ότι τίποτα δεν χάθηκε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι 2 μήνες με την συλλογική προσπάθεια όλων μας να αποτελέσουν μια νέα αρχή γιατί τίποτα δεν χάθηκε. Αυτό που χάθηκε είναι η εμπιστοσύνη και ο ενθουσιασμός.

Σε αυτό λοιπόν έχετε συμβάλει εσείς με τη διαρκή ενημέρωση σε οτιδήποτε προκύπτει στις οδικες μεταφορες και οχι μονο,κάτι που δεν έγινε τόσα χρόνια. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Με εκτίμηση. Π.ΤΕΓΡΕΛΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ(CONTAINERS).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ