Ιδού η νέα σειρά φορτηγών ΜΑN TG - Εως 640 ίππους (video)

H MAN αποκάλυψε στο Μπιλμπάο τη νέα γενιά των φορτηγών ΤG!

H γερμανική φίρμα ανεβάζει τους τόνους, με την πιο σύγχρονη γενιά, για τα μοντέλα TGL, TGM, TGS και ΤGX!

Τα νέα μοντέλα φέρουν νέα εμφάνιση, χάρη στην πιο σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα που πρεσβεύει η φίρμα, βρίθουν σε τεχνολογικά καλούδια, συστήματα υποβοήθησης με κινητήρες που τηρούν τις τελευταίες προδιαγραφές.

Η νέα σειρά καλύπτει φορτηγά από 7,5 έως και 41 τόνου μικτό φορτίο, όντας μια από τις πιο πλήρεις σειρές στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, τόσο για τις αστικές διανομές έως και τον κατασκευαστικό τομέα.

Θα προσφέρονται σε οκτώ διαφορετικούς τύπους καμπινών, με όλα τα ηλεκτρικά καλούδια που συνοδεύουν πλέον τα σύγχρονης «ματιάς» φορτηγά.

Ειδικότερα, η πιο μικρή σειρά, στην γκάμα, η σειρά TGL θα προσφέρεται σε εκδόσεις από 7,5 έως και 12 τόνους. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει κινητήρες από 160 έως και 250 ίππους, ενώ, οι επαγγελματίες θα μπορούν να το επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών καμπινών.

Η επόμενη σειρά, η μεσαία TGM, φέρει και αυτή τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, σε εκδόσεις με μικτό φορτίο από 12 έως και 16 τόνους, ενώ, οι εξακύλινδροι κινητήρες αποδίδουν από 250 έως και 320 ίππους.

Η σειρά TGS προσφέρεται σε εκδόσεις 18 έως και 41 τόνων, σε εκδόσεις από 330 έως και 510 ίππους – θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις καμπίνας με όλα τα κονφόρ – ενώ, η έκδοση για τον κατασκευαστικό τομέα, η TGX σε εκδόσεις από 18 – 41 τόνους φέρει κινητήρες 6κύλινδρους με ισχύ από 330 – 640 ίππους.

VIDEO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ